MónNatura Pirineus

Informació de contacte:

 

 

MónNatura Pirineus

Son, Alt Àneu Pallars Sobirà
25589, Son
Web: www.monnaturapirineus.com
Email: info@monnaturapirineus.com
973 626 722

 

Compartir:

 

Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Compartir a Whatsapp
Envia a un amic
Imprimir

 

 

  •  

  MónNatura Pirineus ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l'objectiu d'apropar els visitants a la natura i descobrir l'essència dels Pirineus.


  Ubicat al bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius.
   

  ACTIVITATS DE NATURA - Descobriu els Pirineus per mitjà d’activitats com la visita al centre de fauna, el taller d’iniciació als rastres de fauna, recorregut d’orientació, activitat sensorial a la natura o els tallers al laboratori del centre.
                                 

  EXCURSIONS - Us convidem a endinsar-nos en plena natura per descobrir els paisatges i els habitants d’alta muntanya. Anem d’excursió per viure els Pirineus en primera persona. Hi ha l’opció d’escollir diferents rutes, com al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’excursió al Pla de la Font, a Estanyeres o a la Mata de València. En presència de neu, es durà a terme amb raquetes.
   

  ACTIVITATS DE TEMPORADA - Segons l’època de l’any s’ofereixen activitats especials, com l’autèntic espectacle sonor de la brama del cérvol a la tardor, la construcció d’un petit iglú per protegir-se del fred a l’hivern o l’observació de les papallones a l’estiu.
   

  ASTROTURISME - Per poder fer una mirada al cosmos, MónNatura Pirineus disposa d’un observatori astronòmic.
  El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’una sessió d’astronomia sense contaminació lumínica i atmosfèrica. Durant aquesta activitat, gaudirem d’un espectacle d’estrelles, primer en una sessió interior que culmina amb una visita a l’exterior a l’observatori astronòmic, quan es fa fosc.
  Aquest observatori està inclòs i reconegut dins la xarxa internacional avalada pel Minor Planet Center (MPC), òrgan de la Unió Astronòmica Internacional (UIA). El codi que el reconeix és el C29.