Espais Naturals

 


Poques destinacions com el Pirineu i les Terres de Lleida poden oferir uns paisatges tan captivadors i variats on el visitant pot gaudir durant les quatre estacions de l’any d’un entorn natural, complementat per l’autenticitat i l’amabilitat de la seva gent. En aquest espai trobaràs els principals Espais Naturals de la demarcació de Lleida, els quals t’ofereixen una gran varietat d’activitats i propostes lúdiques per gaudir de la natural en l’estat més pur. En definitiva, una destinació ideal per passar-hi uns dies de vacances o per fer-hi escapades amb els amics i la família. T’hi apuntes?

 

Busa

Informació de contacte:

 

 

Busa

Consell Comarcal del Solsonès - C. Dominics, 12 Palau Llobera
25280, Solsona
Web: http://www.turismesolsones.com
Email: turisme@turismesolsones.com
973 48 23 10

 

Compartir:

 

Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Compartir a Whatsapp
Envia a un amic
Imprimir

 

 

   • Per accedir-hi cal prendre la carretera de Solsona a Berga (C-26) i a uns 9 km es troba l’indicador de Busa, a mà esquerra. Seguint per aquest camí s’arriba al magnífic mirador que formen l’església i el castell de Besora. Si continuem arribarem al pla de Busa, a 1.526 m d’altitud, on trobem el Capolatell, el Capolat i el Cogul. En aquest indret es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de la vall de Lord i de la vall d'Ora.
     

    La presó de Busa

    En arribar als plans de Busa seguirem les indicacions i a uns 25 minuts a peu trobarem l’antiga presó de Busa, presidi natural que s’utilitzava en la Guerra contra el Francès. Actualment s’hi pot accedir per una palanca metàl·lica.