Espais Naturals

 


Poques destinacions com el Pirineu i les Terres de Lleida poden oferir uns paisatges tan captivadors i variats on el visitant pot gaudir durant les quatre estacions de l’any d’un entorn natural, complementat per l’autenticitat i l’amabilitat de la seva gent. En aquest espai trobaràs els principals Espais Naturals de la demarcació de Lleida, els quals t’ofereixen una gran varietat d’activitats i propostes lúdiques per gaudir de la natural en l’estat més pur. En definitiva, una destinació ideal per passar-hi uns dies de vacances o per fer-hi escapades amb els amics i la família. T’hi apuntes?

 

Ribera Salada

Informació de contacte:

 

 

Ribera Salada

Carretera de Bassella, 1 - Solsona
25280, Sant Llorenç de Morunys
Web: www.turismesolsones.com
Email: turisme@turismesolsones.com
973 48 20 03
Email: solsonaturisme@ajsolsona.cat

 

Compartir:

 

Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Compartir a Whatsapp
Envia a un amic
Imprimir

 

 

   • La Ribera Salada té una longitud d'uns 40 km, i en el seu trajecte travessa terres dels municipis d'Oden, Lladurs i Castellar de la Ribera. D'altra banda, el caràcter salobre es manifesta fins i tot en el seu curs inferior ja prop del Segre.
     
    Per arribar-hi cal agafar de la carretera de Solsona Direcció un Bassella (C-26). A uns 3 km, a la dreta, es continua per la carretera que porta a Cambrils i a uns 12 km es troba el pont del Clop. En aquest indret, la conca del riu adopta formes curvilínies; per aquesta raó aquest tram rep el nom de canal Serpent; lloc on, si fa bon temps, podrem gaudir d'un bany a les seves aigües transparents.