Espais Naturals

 


Poques destinacions com el Pirineu i les Terres de Lleida poden oferir uns paisatges tan captivadors i variats on el visitant pot gaudir durant les quatre estacions de l’any d’un entorn natural, complementat per l’autenticitat i l’amabilitat de la seva gent. En aquest espai trobaràs els principals Espais Naturals de la demarcació de Lleida, els quals t’ofereixen una gran varietat d’activitats i propostes lúdiques per gaudir de la natural en l’estat més pur. En definitiva, una destinació ideal per passar-hi uns dies de vacances o per fer-hi escapades amb els amics i la família. T’hi apuntes?

 

Embassament de Terradets

Informació de contacte:

 

 

Embassament de Terradets

Pg. del Vall, 13
25620, Tremp
Web: http://www.pallarsjussa.net
Email: oficinaturisme@pallarsjussa.cat
973 653 470

 

Compartir:

 

Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Compartir a Whatsapp
Envia a un amic
Imprimir

 

 

   • Situat al peu de la serra del Montsec, l'últim gran contrafort del Pirineu, l'embassament de Terradets s'estén des de la plana de la conca de Tremp fins a l'interior del congost de Terradets.
     
    Al seu voltant comencen gran quantitat de rutes per descobrir una fauna i una flora autòctones de gran varietat i riquesa. Les seves aigües tranquil·les i gairebé sempre al mateix nivell fan que sembli molt més un llac que no pas una immensa font de producció d'energia elèctrica. Al voltant trobareu unes magnífiques instal·lacions per a la pràctica dels esports nàutics  més agosarats o per gaudir d'un agradable i tranquil·litzant dia de pesca.